Adaption heeft per 1 januari officieel haar intrek genomen in een nieuw kantoorpand in Sliedrecht. “Door de groei van het afgelopen jaar werd ons kantoorpand op de eerste verdieping te klein. Om onze ambities en plannen in 2019 verder te kunnen realiseren was het hard nodig om uit te kijken naar een andere kantoorruimte. ” aldus Ronald Korporaal, directeur bij Adaption.

  Blijf altijd op de hoogte van ons laatste nieuws

Per 1 januari heeft Adaption officieel haar intrek genomen in het nieuwe kantoorpand. Een hele complexe verhuizing is het niet geweest want Adaption was al reeds gevestigd in het verzamelgebouw aan het Stationspark. Adaption is erg tevreden over de ligging van het kantoorpand. Het is een prima bereikbare locatie voor de klanten en medewerkers. Eind december heeft de verhuizing plaats gevonden naar Stationspark 460 op de tweede verdieping. Adaption heeft nu de beschikking over een ruim kantoorpand waar de verdere groei in 2019 in gerealiseerd kan worden.

“Dit ruime kantoorpand zullen we hard nodig hebben.” zegt Ronald Korporaal. “We zijn namelijk continu op zoek naar nieuwe medewerkers, waaronder programmeurs, die ons kunnen helpen bij het realiseren van onze ambitieuze toekomstplannen. We zijn expert in het opleiden en begeleiden van young professionals die net als wij creatief en innovatief van geest zijn.”

Adaption is specialist in het ontwikkelingen van software voor bedrijven die te maken hebben met logistieke processen. Al meer dan acht jaar helpen zij logistieke bedrijven met het optimaliseren en automatiseren van hun logistieke processen.

Ons nieuwe adres is:

Adaption Business Software B.V.
Stationspark 460
3364 DA Sliedrecht

Ons telefoonnummer is ongewijzigd gebleven.

Bent u in de buurt? Kom dan gerust langs voor een rondleiding en een heerlijke bak koffie.

In ons jaaroverzicht van 2018 leest u meer over de verhuizing en alle mooie resultaten van 2018.